Tip Top Pet Hotel Kedi Oteli ve Köpek Oteli Rezervasyon Formu

Rezervasyon Formu
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Köpek Oteli
Köpek Oteli
Kedi Oteli
Kedi Oteli

Tatildeyken Aklımız Onlarda Kalmasın | Kedi Oteli

Tatile gittiğinizde kedinizi evde bırakma konusunda tereddütleriniz varsa ya da uzun bir süre evde olamayacağınız için minik dostunuz ile ilgilenecek bir yer arıyorsanız, yılların tecrübesi ile kedi ve köpeklerin en sevdiği yerlerden biri olan Tip Top Pet Hotel’i tercih edin. Üç katlı villası ve geniş bahçesi ile hayvanlara eğlenmek için kapsamlı bir ortam sunan bu kedi oteli ile minik dostlarınız sınırsızca eğlenmenin tadını çıkaracak.

Eğlenceli ve Güvenilir Kedi Oteli

Tip Top Pet Hotel, her türlü hayvanın iyi vakit geçirebileceği güvenilir ve eğlenceli bir kedi otelidir. Minik dostunuz içe kapanık ve daha çok kendi başına olmayı seviyorsa, iç mekana konumlanan yüksek evlerin tadını çıkarabilir, tırmalama tahtaları ve çok sayıda oyuncak ile kendi başına oynayabilir. Tam tersi şekilde sosyalleşmeyi seven bir kediye sahipseniz, personellerimizin ilgi ve şefkati ile sizin yokluğunuzda olabilecek en iyi bakımı elde edebilir. Üsküdar kedi oteli, Ataşehir kedi oteli, Beykoz kedi oteli arıyorsanız doğru adrestesiniz.

Veteriner Gözetiminde Kedileriniz Güvende

Kediniz yaşlı ya da hasta olabilir, hiç fark etmez. Tip Top Pet Hotel, her daim veteriner iletişimi ile tüm hayvanların iyi ve sağlıklı olduğundan emin olur. Bununla birlikte herhangi bir özel duruma sahip olan minik dostlarınız için maksimum ehemmiyet gösterilir ve sürekli olarak veteriner gözlemi sağlanır. Kısa süreli seyahatlerinizde dahi aklınız kedinizde kalıyorsa veteriner ve ilgili & tecrübeli personellerin minik dostunuz ile alakadar olması tam olarak aradığınız şey olabilir.

Hijyenik ve Konforlu Konaklama Alanları

Tip Top Pet Hotel, hem kedi ve köpeklerin sağlıkları için hem de konforlu bir şekilde konaklamalarını sağlamak üzere düzenli olarak dezenfekte edilir. Bu sayede evcil hayvanınız temiz bir yerde olmanın avantajını her daim yaşayabilir. Kediler, yapıları itibari ile kutu benzeri kapalı olanlarda vakit geçirmekten hoşlanırlar. Bu durum göz önünde bulundurularak iç mekanda kedilerin rahat edebileceği çok sayıda konforlu ve uyumaya elverişli kutu şeklini andıran yerler vardır.

Kedilerin oyun oynayabilecekleri ya da diledikleri vakit yalnız kalmak üzere çekilip uyuyabilecekleri bu alanlar, hususi olarak tasarlanmıştır. Kedinin tabiatı göz önünde bulundurularak oluşturulan bu alanlar, aynı zamanda veteriner tarafından güvenli olduklarına dair onay almıştır.

Bakım Hizmetleri İle Kedinizi Şımartın

Kedinizi banyo yaptırmayı uzun süredir erteliyor, tırnak kesimi konusunda vakit yaratmaya çalışıyorsanız bırakın Tip Top Pet Hotel, sizin için her şeyi yapsın. Alanında tecrübeli ve güvenilir bir kedi oteli olarak minik dostlarımızı şımartmayı seviyoruz. Bu nedenle sadece konaklama ve rutin bakım hizmetleri değil aynı zamanda ek hizmetler de sunuyoruz. Kadıköy kedi pansiyonu arayışı içindeyseniz bizi her zaman arayabilirsiniz.

Siz de yokluğunuzda kedinizin bakımına dair tüm işlemlerin gerçekleştirilmesini tercih edebilir, hem zamandan tasarruf edebilir hem de minik dostunuzun emin ellerde olduğunu bilerek tüm bakımının tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda kedinizin tüyleri, şefkatli bir şekilde taranır, gerekiyorsa kesilir ya da düzeltilerek bakımı gerçekleştirilir.

Bizden haberler, duyurular ve sahiplenme fırsatları için Instagram sayfamızı da takip edebilirsiniz!
Privacy Policy