Tip Top Pet Hotel Kedi Oteli ve Köpek Oteli Hizmetlerimiz

Köpek Oteli

Köpek Oteli

Bizim kafesimiz yok, 3 katlı müstakil villamızın odalarını misafirlerimiz için kullanıyoruz. Köpek dostlarımız evin içinde ve bahçede sosyal gruplar halinde özgürce kalıyor. Güzel havalarda tüm günü bahçede geçiriyorlar, sadece dinlenmek ve uyumak için ev içindeki odalarına alınıyorlar.

Kedi Pansiyonu

Kedi Pansiyonu

Kedilerimiz için de asla kafes kullanmıyoruz. Onlar için ahşap özel kedi evleri yaptırdık. Oteldeki ilk gününü kedi evinde geçiren misafirimizi ertesi gün (sahibinin tercihine göre) gözetimimiz altında diğer kedilerle tanıştırıyoruz.

Diğer Konaklama

Diğer Konaklama

Nadiren de olsa gelen talepler doğrultusunda ve otelimizin doluluk oranına göre hamster, ginepig, kaplumbağa, tavşan ve balık da kabul ediyoruz

Köpek Kreşi

Köpek Kreşi

Köpeğiniz siz işteyken evde çok uzun zaman yalnız kalıyorsa, günlük enerjisini atmak için yeterince egzersiz yapmıyorsa, daha sosyal ve özgüvenli bir köpek olması için kreş hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Köpeğinizin traş ve banyo ihtiyacı için hizmetinizdeyiz. Makine ve makas traşı seçeneklerimiz bulunmaktadır.

Pet Taksi

Pet Taksi

Şehir içi evcil hayvan transferinde hizmetinizdeyiz. Klimalı özel aracımızla, sahibi refakatinde veya yalnız evcil hayvanınızı güvenle taşımaktayız. İstanbul içi 08:00 – 20:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

Bizden haberler, duyurular ve sahiplenme fırsatları için Instagram sayfamızı da takip edebilirsiniz!
Privacy Policy